Vælg en side

Artikeldesign – Forfatterguide

I forbindelse med Dafolos content- og sociale medie strategi udformes mindst 3 artikler om måneden, som bliver delt på Dafolos SoMe-sider og i nyhedsmails. Pointen med blogartiklerne er at skabe en pull-effekt, så læseren føler de bliver hjulpet og får ny relevant viden, som i sidste ende gør, at de køber forfatternes bøger.

Alle artikler skrives af Dafolo forlags forfattere. Udfordringen for mange forfattere var at forstå hvordan en blogartikel skulle skrives så det går lige i hjertet på potentielle kunder, og er med til at få dem til at klikke på “køb”-knappen.

Forfatterguiden nedenfor har jeg skrevet til de forfattere, som skal skrive et blogindlæg på Pædagogikbasen. Her giver jeg dem tips og tricks til hvad forfatteren skal være opmærksomme på.

Artiklen er sat op i et lækkert og overskueligt design med en simpel farvepillette, som giver ro for øjet. De fleste illustrationer er fra Shutterstock, som jeg har manipuleret/redesignet. Nogle illustrationer har jeg selv designet, men har dog sørget for at bibeholde den grafiske stil hele vejen igennem.

Virksomhed: Dafolo A/S
Rolle: Designer, marketingkoordinator, konceptudvikler, forfatter
Kategori: Artikeldesign, illustrator